Super SOCO je projekt električnega motornega kolesa iz Kitajske. V celoti je financiran s crowdfundingom ali množičnim financiranjem. Dizajn je navdahnjen z modelom Café racer in rečemo lahko le, da je fantastičen!

Dizajn in učinkovitost sta odlična, kaj pa cena?

Na voljo so trije modeli tega mopeda in vsi so vizualno privlačni. Naredite krog po mestu na Super Socu in vsi pogledi bodo usmerjeni v vas.

Kar se tiče cene, so zelo ugodni in primerni za vsak žep. Cena modela TS je 22.490 HRK, modela TC 24.990 HRK, za model CU pa je treba odšteti 19.990 HRK. Njihova cena je več kot sprejemljiva in konkurira drugim proizvajalcem motornih koles, z njimi prihranite tudi strošek bencina. Z električnimi motorji Super Soco skrbite za varstvo okolja in z njim ne onesnažujete ozračja.

Super Soco je razvila kitajska družba, ki se je v proizvodnjo teh pametnih vozil podala z zelo pametnim ciljem. V nasprotju z motornimi kolesi Zero so želeli izdelati cenovno ugodno mestno vozilo z manj, vendar dovolj moči za udobno mestno vožnjo. Uporabili so motorje v pestu kolesa, ki so ugodnejša možnost kot osrednji motor. Poleg tega so zmanjšali tudi število obratov. Skupaj s Boschem so razvili 17-inčni power motor v kolesu, pri čemer so uporabili  nove C35 magnetske specifikacije, ki oddajajo 1500 kontinuiranih vatov.

Kako se uporablja?

Super Soco poganja baterija, ki jo zlahka odstranimo in napolnimo. Polnilec je vključen v pakiranje. Super Soco lahko prav zaradi ločljive baterije polnite v udobju svojega doma, polnjenje pa traja od 5 do 8 ur.

Pri vožnji lahko izbirate med tremi načini vožnje in glede na to dodatno podaljšate trajanje baterije. Super Soco vozi do 45 km/h in je idealno prevozno sredstvo za pot v službo ali za hitre premike po mestu.

Super Soco je okolju in Vašemu žepu prijazen, poleg tega pa ga je zelo preprosto voziti. Zanj potrebujete običajno vozniško dovoljenje B kategorije, ki vključuje možnost vožnje mopeda.

Proučite natančnejše specifikacije teh modernih mopedov na naši spletni strani in se odločite za Super Soco po svoji meri!

Pustite komentar