Super SOCO

Električna vozila Super SOCO vsakogar navdahnejo in očarajo. To so preprosto vrhunska električna vozila, ki na novo definirajo e-mobilnost na revolucionaren način.

Od konceptualnega dizajna, razvoja in do zasnove električnega motorja – naše delo v vsaki fazi razvoja upošteva prihodnost.

Super SOCO električni motorji začenjajo novo ero v e-mobilnosti!

Super SOCO

Razvoj

Junija 2016 smo lansirali prvi motor Super SOCO na litijsko baterijo, imenovan “TS”. S pomočjo platforme crowdfunding ali množični financiranjem smo zbrali 24,72 milijonov v enem mesecu in tako pristali na petem mestu v zgodovini te platforme po najvišji ceni posameznega izdelka in skupnega zbranega zneska. Aprila 2017 smo lansirali drugo generacijo Retro motorja na pogon litijske baterije, imenovan TC COLOR.

Na dan lansiranja izdelka smo imeli 4000 prednaročil. Do zdaj je Super SOCO prijavil 205 patentov, in sicer 6 patentov za izume, 9 malih izumov, 96 patentov za industrijski dizajn in 94 patentov programske opreme. Prejeli smo številne nagrade za oblikovanje, kot je “G-MARK Excellent Design” na Japonskem. Super SOCO se izvaža v več kot 40 čezmorskih držav in regij, ki pokrivajo celo Evropo, Severno in Južno Ameriko, Jugovzhodno Azijo in Bližnji vzhod. Pred kratkim smo si zagotovili naložbo znane finančne in industrijske kapitalne družbe Xiaomi.

Poglavitni izdelki

TC

Retro slog, prepleten z modernim

lansiran aprila 2017

Preberite več

TS

Naj bo potovanje zabaven izlet

lansiran junija 2016

Preberite več

CU

Popolna varnost in fleksibilnost

lansiran aprila 2018

Preberite več

Do zdaj je Super SOCO prijavil 205 patentov, osvojil različne mednarodne nagrade, vključno s kitajsko “China Good Design”, japonsko “G-MARK Excellent Design”, nemško ”iF Product Design Award”, itd. Super SOCO si je zagotovil naložbe znanih finančnih in industrijskih kapitalnih družb, kot so Xiaomi, Shunwei, Jiufu in Weigao. Super SOCO se izvaža v več kot 40 čezmorskih držav in regij, ki pokrivajo celo Evropo, Severno in Južno Ameriko, Jugovzhodno Azijo in Bližnji vzhod.

Ime firme: Electric Vehicles Trade d.o.o.
Trgovsko sodišče v Zagrebu (MŠ): 081185756
Naslov: Zagreb (mesto Zagreb), Bukovačka 20 A
VAT: HR94594913768
Član uprave: Attila Holládi-Horváth
Osnovni kapital 70.000,00 HRK je vplačan v celoti.