Določila in pogoji uporabe

Dobrodošli na naši spletni strani. Če boste nadaljevali z brskanjem in uporabo te spletne strani, se strinjate z naslednjimi določili in pogoji uporabe, ki skupaj z našimi pravili zasebnosti urejujejo Vaše razmerje s Super SOCO in njegovo spletno stranjo. Če se ne strinjate s temi določili in pogoji, Vas prosimo, da naše spletne strani ne uporabljate.

Pojem Super Soco Hrvaška ali ‘nam ali ‘mi’ se nanaša na lastnika spletne strani Electric Vehicles Trade d.o.o., katerega registriran sedež je na Bukovački cesti 20A, HR-10000 Zagreb. Osebna identifikacijska številka (OIB) našega podjetja je 94594913768. Pojem ‘vi’ se nanaša na uporabnika naše spletne strani.

Za uporabo te spletne strani veljajo naslednji pogoji uporabe

  1. Vsebina teh spletnih strani je namenjena samo splošnemu informiranju in uporabi. Lahko se spremeni brez predhodnega opozorila.
  2. Ta spletna stran uporablja piškotke (ang. cookies) za nadzor preferenc uporabnika. Če sprejmete uporabo piškotkov, bomo osebne podatke, navedene v nadaljevanju shranili za uporabo tretje osebe.
  3. Niti mi niti katerakoli tretja oseba ne nudimo jamstva ali garancije za pravilnost, pravočasnost, izvedbo, popolnost ali primernost podatkov in materialov, ki so navedeni na tej spletni strani za katerekoli namene. Sprejemate, da so lahko takšni podatki in materiali nepravilni ali napačni in mi izrecno ne odgovarjamo za kakršnekoli takšne nepravilnosti ali napake v največji zakonsko dovoljeni meri.
  4. Uporaba kateregakoli podatka ali materiala na tej spletni strani predstavlja izključno lastno tveganje, za katerega ne prevzemamo odgovornosti. Vaša odgovornost je, da vsak izdelek, storitve ali podatek, ki je na voljo na tej spletni strani, izpolnjuje Vaše posebne zahteve.
  5. Ta spletna stran vsebuje material, katerega lastniki smo mi ali imamo zanj licenco. Ta material vključuje, vendar ni omejen na, dizajn, razpored, videz in grafiko. Razmnoževanje je prepovedano, razen v skladu z obvestilom o avtorskih pravicah, ki je del teh določil in pogojev.
  6. Vsi zaščitni znaki, prikazani na tej spletni strani, ki niso naša last ali za katere nimamo licence, so kot takšni na naši spletni strani jasno prepoznavni.
  7. Posledica nepooblaščene uporabe te spletne strani je lahko zahtevek za nadomestilo škode in/ali kaznivo dejanje.
  8. Občasno bo ta spletna stran vključevala povezave na druge spletne strani. S temi povezavami vam želimo omogočiti dodatne informacije. Ne pomenijo pa, da podpiramo to spletno strani ali spletne strani. Ne odgovarjamo za vsebino povezanih spletnih strani.
  9. Za vašo uporabo te spletne strani in kakršnekoli spore, ki bi izhajali iz uporabe spletne strani, veljajo zakoni Republike Hrvaške.